Translate

Monday 14 January 2013

galetes _ Ulleres de pasta de full


Ingredients

- 1 disc de pasta de full (fresc o congelat)
- sucre de llustre o sucre glacé

Preparació

1) Espolsar el sucre, amb l'ajuda d'un colador, sobre la pasta de full i estirar-la amb el rodet. Doblegar-la en vàries capes, espolsant sucre i estirant amb el rodet, fins a tenir una forma rectangular.
2) Enrotllar la pasta des dels laterals més llargs del rectangle, fins a la meitat, obtenint dos rotllos que s’ajunten.
3) Amb un ganivet ben esmolat (o amb un fil d'acer de tallar formatges tendres) fer llesques dels rotlles els més prims possibles, i posar-les a la safata del forn (amb paper vegetal per evitar que s’enganxin i amb una mica de separació perquè al creixer s'enganxarien entre elles).
4) Deixar-les coure al forn a 180º durant uns 20 minuts. Fins que agafin color.


*Acabades de fer són boníssimes!

Bon profit!!
 

No comments:

Post a Comment