Translate

Monday 28 January 2013

Coulands


Ingredients  ( 6-7 unitats )

- 100g Xocolata (80 negre, 20 amb llet)
- 100g Margarina+oli (1 cullerada sopera de margarina o mantega)
- 3ous
- 90g sucre
- 50g farina


Preparació

1) batre els ous fins que quedin espumats.
2) afegir el sucre i ben remenar fins que quedi una massa ben fina.
3) espargir la farina i remenar.
4) escalfar al microones la xocolata i la margarina+oli. I afegir-ho a la barreja.
5) Ben remenar-ho fins que quedi homogeni.
6) Emmotllar fins d’alt amb el motlle de silicona (no cal posar oli previament)
7) Posar al forn a 200ºC (amb la resistència de dalt i de baix) durant uns 8,5 minuts.

*Penseu que els coulands són desfets del centre perquè la massa no s'ha cuit del tot i queda el cor cru. No creixen tant com una magdalena però són més bons!! I un cop freds o al dia següent es poden reescalfar i estan com acabats de fer! bon profit llaminers!




No comments:

Post a Comment