Translate

Tuesday 15 January 2013

Napolitanes de xocolata



Ingredients

- 1 massa de pasta de full fresca o congelada i millor si és de forma rectangular.
- mitja tauleta de xocolata (negre o amb llet depen el gust que volguem) no cal que sigui per fondre, millor si té els quadradets marcats.
- la clara d'un ou per pintar-los
- un paper vegetal per posar-les al forn (aprofitem el que ve de la pasta de full)

Preparació

1) s'extén la pasta de full, si és congelada esperar que estigui tèbia sinó es trenca.
2) Trencar la xocolata a quadradets, amb parelles o tres consecutives.
3) tallar la massa amb rectangles de tal manera que poguem embolicar els troços de xocolata totalment i en sobri una mica pels extrems
4) apretar els extrems amb les mans una mica humides amb aigua fins que no es vegi gens la xocolata i quedin ben fets els farcellets.
5) pintar pel damunt amb la clara d'ou.
6) enfornar a 180º uns 25 minuts fins que la massa sigui moreneta.
* es poden servir amb xocolata en pols per sobre i/o sucre glacé.


No comments:

Post a Comment