Translate

Thursday 31 January 2013

Pasta de full farcida de crema



Ingredients 

- 3 rovells d'ou
- 8 cullerades soperes de sucre
- 2 cullerades soperes de farina o de farina de blat de moro Maizena
- 1 pela de llimona
- 1/2 litre de llet
- 1 pasta de full fresca o congelada
- pols de sal

Preparació

1) Posem la llet en un cassó a foc mig perquè quedi tèbia, no bullint.
2) Afegim la pela de la llimona perquè agafi el gust.
3) Mentrestant batem els rovells i hi afegim la sal, la farina i el sucre i ben remenem, fins que quedi una massa fina.
4) Aboquem la massa a la llet, i anem remenant fins que es torni espès. Vigilem que no s'enganxi al fons perquè no agafi gust de cremat. A mig fer, ja podem treure la pela de llimona.
4) Obrim la pasta de full, i hi escampem la crema per la meitat. L'altre meitat serà per fer de tapa, la ben punxarem amb una forquilla (perquè no s'infli al coure) i la col·locarem a sobre de la crema.
5) La courem al forn a 200º uns 30 min a una posició mitja del forn. Fins que agafi color per sobre.
6) Quan la traiem del forn i sigui ben calenta hi tirarem sucre pel damunt.
7) Deixar refredar i servir.

Bon profit!


No comments:

Post a Comment