Translate

Friday 6 September 2013

pica-pica_ Brandada de bacallà


Ingredients 

- 150g de bacallà al punt de sal
- 6 cullerades soperes d'oli d'oliva
- mig got petit (50 ml) de llet
- 1 gra d'all
- pebre negre

Preparació

1) Posar el bacallà cobert d'aigua en un cassó fins que arrenqui el bull.
2) Retirar l'aigua i deixar reposar 10 minuts. Tot seguit treure pell i espines.
3) Esmicolar el bacallà, afegir el gra d'all trinxat i posar-ho en un cassó al foc molt lent.
4) Anar afegint alternativament l'oli i la llet ben calents. Procurant que el bacallà ho absorbeixi.
5) Afegir sal (si cal) i pebre negre. Triturar-ho amb turmix fins que quedi fi.
6) Guarda-ho a la nevera fins el moment de servir.

* També es pot fer servir per farcir pebrots "del piquillo", albergínies, etc.

No comments:

Post a Comment